best affordable phone

به روزهای پایانی سال ۲۰۱۹ رسیدیم و چیزی به آغاز سال ۲۰۲۰ نمانده است، با توجه به اینکه سیستم عامل ویندوز ۱۰ موبایل به پایان راه خود رسید و به علت عدم حمایت برنامه نویسان و ایجاد فاصله نرم افزاری، با شایستگی تمام از دور رقابت خارج شد، بر آن شدیم تا مقاله ای در خصوص جایگزین های مناسب برای کاربران ویندوز ۱۰ موبایل در بازار ایران در ابتدای سال ۲۰۲۰ تهیه کنیم، تا در انتخاب گوشی بعدی خود آگاهی بیشتری داشته باشید.

خرید گران ترین گوشی بازار که عموما هم مصادف با بهترین گوشی جهان نیست، راهکار مناسبی برای اینکه مطمئن شوید گوشی خوبی خریده اید، تلقی نمی شود. البته که چنانچه نزدیک ۸۰۰ دلار و یا بیشتر خرج یک گوشی موبایل کنید بسیاری قابلیت هایی که هرگز استفاده نمی شود در آن وجود دارد و یا اینکه ۸ درصد از فلان گوشی میان رده بیشتر شارژ نگه می دارد و یا اینکه نور فلش آن ۱۲ درصد بیشتر از آن یکی رغیب خود است را داراست. ولی وارد شدن به دنیایی با بیش از ۳۰۰ گوشی خوب که همه نسبت به هم تنها ۲ تا ۵ درصد در موارد مختلف برتری دارند و چانه زنی در مورد اینکه کدام کلمه “بهترین” را از آن خود می کند کاری است که جز آنکه وقت ارزشمند شما را به هدر بدهد فایده ای ندارد.

در واقع هر گوشی موبایل را می توان در بخش های مختلف با سایر موبایل ها مقایسه کرد و در نهایت از نظر فنی آنها را به چالش کشید. برای مثال بهترین باتری، یا بهترین پردازنده و کارت گرافیک و … ولی در نهایت هر گوشی ای را که انتخاب کنید تنها پس از ۱ هفته فرقی با گوشی قبلی شما نخواهد کرد. به دنبال این باشید که کدام گوشی برای “شما” مناسب است و نه آنکه کدام بهترین گوشی جهان است.

بی شک در حال حاضر سیستم عامل اندروید که به صورت متن باز وارد بازار شده، موفق ترین سیستم عامل موبایل است و در حال حاضر بیش از ۸۷ درصد کل گوشی های جهان از این سیستم عامل بهره می برند. ولی از آنجاکه این سیستم عامل متن باز است هر کمپانی آن را با توجه به نیاز های خود دستکاری می کند و وارد بازار می کند از نظر آپدیت وضعیت ناراحت کننده ای دارد. اندروید که توسط شرکت Android Inc در کالیفرنیا آمریکا تولید شده بود، در سال ۲۰۰۵ توسط کمپانی گوگل خریداری شد و گوگل نام خود در اول بسیاری از سرویس های آن قرار داد و از آن به عنوان ورود به دنیای تبلیغات هدفمند، با اطلاعات کاربران در کنار نرم افزار های دیگر خود استفاده کرد. از آنجا که این سیستم عامل به صورت رایگان عرضه شد، تعداد زیادی کمپانی ساخت موبایل از این سیستم عامل به صورت رایگان بروی موبایل خود استفاده کردند و بدین ترتیب بازار موبایل را از آن خود کرد.

حال با این اوصاف ۳ گوشی مناسب برای سه دسته مختلف را به شما پیشنهاد می کنیم تا در خرید بعدی خود از این اطلاعات استفاده نمایید:

گوشی برای افرادی که به قلم نیاز دارند و از آن به صورت روزمره استفاده می کنند:

Samsung Note 10

بی شک در این دسته که عموما طراحان و توسعه دهندگان، برخی امور اداری همچون پستچی ها قرار می گیرند گزینه ندارند بجز استفاده از Galaxy Note 10

Note 10 با توجه به قلم خود وجه تمایز مشخص دارد که تنها این گوشی به کاربرانی که نیازمند به قلم دارند پیشنهاد می شود که متاسفانه تا زمان انتشار Surface Due هیچ رقیبی در بازار ندارد و باید با هزینه تقریبی ۱۰۰۰ دلار آن را برای نیاز خود تهیه نمایید.

گوشی برای افرادی که به عکاسی گوشی بیشتر از هر چیزی اهمیت می دهند:

Mi Note 10

برای این دسته بهترین گزینه به ۳ عدد کوچک می شود که یکی از آنها یعنی هواوی به علت درگیری کشور چین و آمریکا و امکان عدم پشتیبانی نرم افزاری توسط گوگل در آینده نزدیک از دور خارج می شود. دو گوشی باقی مانده عبارتند از

S10e از کمپانی سامسونگ و Mi Note 10 از کمپانی شیاومی، در بین این دو گزینه نیز چنانچه بخواهید بهترین گوشی بازار از نظر تست معروف به Blind Test (تستی که در آن عکس گوشی بدون نمایش نام گوشی به در شرایط یکسان به نظر سنجی گذاشته می شود) را تهیه کنید، برنده این رقابت نامی نیست جز سامسونگ S10e به عنوان بهترین Camera Phone انتهای سال ۲۰۱۹، ولی از نظر ارزنده بودن قیمت در کنار کارایی و همچنین اختلاف بسیار ناچیز این دو گوشی در کیفیت عکاسی، گوشی Mi Note 10 با دوربین ۱۰۸ مگا پیکسلی خود با آنکه از پردازنده ضعیف تری بهره می برد عکس های حرفه ای تری را با قیمت مناسب تر در اختیار شما قرار می دهد.

گوشی مناسب برای تمامی افرادی که شامل دو دسته بالا نباشند (مناسب ترین انتخاب گوشی در ابتدای سال ۲۰۲۰)

در اینجا با بیش از ۳۰۰ گوشی روبرو هستیم که باید موارد بسیاری را در نظر گرفت، از جمله:

    • سایز مانیتور مناسب
    • عمر باتری مناسب
    • کیفیت تصویر مناسب
    • دوربین مناسب
    • قیمت مناسب
    • سیستم عامل جدید و با خدمات مناسب

و همه اینها در کنار هم ما را به گزینه ای به نام Samsung A50 می رساند، گوشی با قیمت، کارایی و تکنولوژی مناسب.

Samsung A50

این گوشی در ۳ رنگ و ۲ مدل وارد بازار شده است که گزینه مناسب پیشنهادی ما، سامسونگ A50 با رم ۶ و حافظه داخلی ۱۲۸ گیگابایت است. سه رنگ موجود در بازار ایران برای این گوشی که از اندروید ۹ بهره می برد، برابر است با سفید، آبی و مشکی. قیمت این گوشی ارزنده تنها ۲۶۹ دلار است و رنگ بندی تغییری در قیمت آن ایجاد نمی کند. (متاسفانه در ایران این موضوع رعایت نمی شود)

پردازنده ۹۶۱۰ Exynos و ۶ گیگ رم تجربه بسیار عالی را در اختیار کاربران قرار می دهد و مانیتور SuperAMOLED فول اچ دی پلاس کیفیتی مثال زدنی دارد و دوربین های سه گانه ۲۵، ۸ و ۵ مگاپیکسلی در پشت و دوربین ۲۵ مگاپیکسلی برای سلفی با توجه به قیمت این گوشی خیره کننده است. همکاری مایکروسافت و سامسونگ برای بهترین تجربه نرم افزار های بین استور های Galaxy و Windows 10 نیز به شما کمک می کند بهترین جابجایی را تجربه کنید. Bluetooth نسخه ۵ و حسگر اثر انگشت زیر LED نیز همراه این گوشی میان رده است.

در واقع می توان سامسونگ A50 را متوازن ترین گزینه بازار در ابتدای سال ۲۰۲۰ نامید ولی همواره راه برای تغییر این لیست وجود دارد، لذا از این پس ما هر سال، چهار مرتبه، مقاله ای با این مضمون خواهیم داشت و بهترین های این سه دسته را در بازار جهانی و ایران معرفی خواهیم کرد. امیدواریم این مقاله مورد استفاده شما قرار گرفته باشد و از الان تا ۳ ماه آینده چنانچه نظری برای این سه دسته گوشی دارید با ما در بخش دیدگاه های این مقاله به اشتراک بگذارید. با ویندوز سنتر همراه باشید.

6 thoughts on “گزینه های مناسب بازار موبایل جهان در ابتدای سال ۲۰۲۰ برای جایگزینی ویندوزفون”
  1. با سلام خدمت شما آقای ملکی زاده
    و تبریک شب یلدا خدمت شما
    من به شرکت نوکیا و گوشی های این شرکت خیلی علاقمند هستم.
    پیشنهاد شما برای خرید یک مدل از این گوشی که دارای امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مناسب را دارد کدام مدل از این برند را پیشنهاد میدهید؟ در حال حاضر یک گوشی ویندوز فونی نوکیا لومیا ۷۳۵ دارم.
    منتظر پاسخ شما هستم.

    1. درود – متاسفانه پس از فروش برند نوکیا توسط مایکروسافت به کمپانی فنلاندی HMD Global که تنها ۳ سال سابقه دارد، گوشی های این شرکت در رده بنده های جهانی جایی ندارد، رقابت اصلی بازار موبایل جهان در دستان کمپانی های سامسونگ، وان پلاس، شیاومی و هواوی است که در واقع در سال ۲۰۱۹ با رشد بی نظیر هواوی چیزی نمانده بود تا این برند جای سامسونگ را در بازار جهان بگیرد، که پس از درگیری های اقتصادی دو کشور آمریکا و چین و تحریم های نرم افزاری گوگل بروی آنها این مهم محقق نشد. این موضوع در حدی است که کمپانی هواوی به دنبال ساخت سیستم عامل خود بر اساس سیستم عامل متن باز اندروید است و همچنین استور نرم افزاری خود را به زودی افتتاح خواهد کرد تا از مونوپل گوگل خارج شود. همچنین سامسونگ بروی سیستم عامل تایزن بر همین منوال در حال فعالیت است.
      در نهایت گوشی هایی نظیر اوپو، ایسوس، ال جی و نوکیا از گرد رقابت این کمپانی ها در مجموع خارج هستند و تکنولوژی جدیدی را تاکنون عرضه نکرده اند. ولی با این حال در بین گوشی های این کمپانی خارج از رقابت با سایر شرکت ها بهینه ترین خرید در ابتدای سال ۲۰۲۰ و پیش از کنفرانس موبایل در بارسلونای اسپانیا، می توان گوشی Nokia 7.2 را معرفی کرد که ترکیب خوبی از کارایی و قیمت خرید است. پیروز باشید.

  2. در بین گوشی برای عکاسی نوکیا ۷ پلاس به بالا رو از قلم انداختید ، با لنزهای ساخت شرکت زایس ، با فوکوس دقیق و اعوجاج کم ، همچنین نرم افزار عکاسی که برای کسایی که با گوشی های ویندوزی کار کرده اند تغییری نکرده. در عین اینکه تمامی گزینه های عکاسی دستی شامل تغییر سرعت شاتر، تغییر حساسیت، وایت بالانس یا تراز سفیدی ، فوکوس دستی و غیره رو شامل میشه.

    1. درود – ممنون از همراهی شما، البته که تمام گوشی های نوکیا در تست عکاسی شرکت داشته اند ولی متاسفانه همانند زمان گوشی های پرچم داری همانند لومیا ۱۵۲۰ و یا حتی ۹۵۰ ایکس ال نتوانست در تست ها و نظر سنجی ها در رتبه های بالا قرار بگیرد. وجود لنز زایس همچنان از کیفیت بالایی برخوردار است، ولی لنز های لایکا در گوشی های هواوی هم هم سطح آن است و پشتیبانی تکنولوژی هواوی باعث پیشی گرفتن آنها شده است، همچنین تو کمپانی شیاومی و همچنین سامسونگ که در رتبه های نخست این لیست هستند هر یک به روش های مختلفی این مقام را در حال حاضر کسب کرده اند، سامسونگ با شناخت نیازهای عمومی کاربران و روشن کردن تصویر به صورت خودکار و فیلتر های مخصوص خود توانسته رتبه نخست تست Blind سال ۲۰۱۹ را از آن خود کند و حتی رتبه دوم این لیست از آن این برند است، گوشی های وان پلاس و پیکسل نیز رتبه ی ۳ و ۴ این لیست هستند. ولی از نظر فنی شیاومی توانسته با دوربین ۱۰۸ مگا پیکسلی و وجود ۵ لنز پیشتر از هر کمپانی دیگری به این هماهنگی برای تولید عکس های در حد دوربین های DSLR برسد. همچنین قیمت تمام شده گوشی با توجه به کارایی آن در زمینه عکاسی مورد نظر است که شیاومی در این زمینه هم از سایر شرکت ها بهتر عمل کرده است. در نهایت در زمینه نرم افزار عکاسی، با توجه به اینکه در مقاله نیز قید شده است که مایکروسافت برخی از پتنت های لومیا را به کمپانی HMD فروخته است، این شرکت نیز از رابط کاربری لومیا کمرا ویندوزفون بهره می برد که در نهایت رابط کاربری آشنا و مناسبی را به کاربر ارایه می دهد، ولی هیچ گونه بهبودی در آن پس از گذشت سه سال ایجاد نشده است، و این در حالی است که نرم افزارهای عکاسی سایر کمپانی ها هر ساله بهبود های چشمگیری را تجربه کرده اند و در حال حاضر تمام موارد فوق به همراه Super Slow Motion و یا AR و همچنین Live Focus برای ایجاد عکس های معروف به پرتره را نیز به رابط کاربری خود اضافه کرده اند. برای مثال در زمینه فوکوس دستی گوشی وان پلاس می تواند تا فاصله ۲ سانتی متری خود را برای ایجاد تصاویر ماکرو فوکوس کند که تصاویری بی نظیر خلق می کند. پیروز باشید و سپاس از اینکه ما را از تجربیات ارزش مند خود آگاه می سازید.

  3. سلام
    من گوشی انر ۸X گرفتم نتونستم ارتباط خوبی با اندروید داشته باشم از لانچر square استفاده کردم محیط مترو ویندوز ۱۰ را دارد و خب یجورایی حس ویندوز موبایل دارد
    عادت کردم به کاشی های ویندوز ، از ورق زدن صفحات اندروید خوشم نیومد

    1. درود – متاسفانه رابط کاربری ویندوز ۱۰ موبایل بسیار کامل و کارآمد بوده و موارد زیادی با مهاجرت به سیستم عامل های دیگر از دست خواهد رفت که در مقاله ای به تفصیل به این موضوع خواهیم پرداخت که چگونه کاربری بهتری در گوشی های اندروید داشته باشیم. کاشی زنده و همچنین فونت ها و کیبورد بی نظیر ویندوز ۱۰ موبایل غایبان بزرگ هر سیستم عامل موبایلی هستند، برنامه های SMS و Phone نیز کمبود هایی را دارند و نحوه کار استور مایکروسافت به صورت یکپارچه در سایر سیستم عامل ها موبایل از جمله اندروید و آی او اس وجود ندارد. امیدواریم مقاله بعدی ما در این زمینه کمکی باشد برای تمامی کاربران سیستم عامل اندروید تا تجربه کاربری بهتری را همراه با امنیت بیشتر تجربه کنند. پیروز باشید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.