phone-battery

یکی از پرسش های بزرگ استفاده از گوشی های موبایل در مورد نحوه ی درست استفاده از باتری این گوشی ها است و مهم تر آنکه آیا اینکه وقتی پس از یک روز کار گوشی را شارژ می زنیم و تا صبح فردا بروی شارژ است بروی کارایی و سلامت باتری موبایل موثر است و یا خیر؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که از آنجاکه تمامی گوشی های هوشمند مدرن از باتری های لیتیوم یونی استفاده می کنند، مشکلی در مورد اتصال طولانی به برق ندارند. در واقع باتری های لیتیوم یونی تاریخ انقضاء دارند و پر و خالی شدن آن، باعث کم شدن کارایی و اثر آن می شود. از روز اولی که گوشی موبایل خود را شارژ می کنید این کارایی رو به کاهش است و بعد از مدت حدود سه سال به دوره ای می رسد که باید باتری تعویض شود و یا خود گوشی کاملا تعویض شود!

battery-charge-temp-chart

همچنین در مورد کارایی باتری گوشی طبق آزمایشات انجام شده مشخص است که باتری در هوای سرد و تا ۲۵ درجه سانتی گراد بهتر از دماهای بالا کار می کند و بیشتر شارژ نگه میدارد. پس در نظر داشته باشید که استفاده از گوشی در محیط های داغ و یا حتی اجرای برنامه های سنگین بروی گوشی که باعث گرم شدن آن می شود نیز فرآیند کاهش میزان باتری را افزایش می دهد.

همچنین طبق آزمایشات انجام شده گوشی های بازار تا حدود ۵۰۰ بار شارژ شدن افت شدیدی را مشاهده نمی کنند و پس از آن این کیفیت کاهش می یابد به صورتی که بعد از حدود ۱۰۰۰ بار شارژ شدن مجدد میزان کارایی باتری به حدود ۸۷ درصد می رسد و بعد از ۴۰۰۰ بار شارژ شدن به میزان ۶۰ درصد کاهش می یابد. البته ضربه خوردن به باتری نیز می تواند بروی کارایی آن موثر باشد. تنها نکته ای پیشنهاد می شود در هنگام شارژ شبانه گوشی خود رعایت کنید این است که گوشی خود را بروی پتو و یا بالشت قرار ندهید و در فضایی آزاد مانند روی میز شیشه ای یا چوبی قرار دهید تا جا برای حرکت هوا در اطراف گوشی وجود داشته باشد و گوشی در حال شارژ شدن گرم نشود. با ویندوز سنتر همراه باشید و از تکنولوژی در هزاره سوم لذت ببرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.