یکی از قابلیت هایی که برای کاربران ایرانی از ابتدای انتشار ویندوز ۱۰ در دسترس بوده، امکان دسترسی به فروشگاه نرم افزار و بازی مایکروسافت با نام Microsoft Store است. این فروشگاه از ابتدا و بدون هیچ گونه محدودیتی دسترس کاربران ویندوز ۱۰ سرتاسر جهان قرار گرفته است و در حال حاضر بیش از ۸۰۰ هزار اپلیکیشن و بازی را در خود جای داده است که اکثر آنها نیز به صورت رایگان قابل دانلود هستند. با توجه به گذشت بیش از ۳ سال از انتشار ویندوز ۱۰ هنوز کاربران بسیاری در کشور ما از این قابلیت استفاده نمی کنند و هیچ اطلاعی در مورد این قابلیت بزرگ در ویندوز ۱۰ ندارند.
برای ارایه تعریفی ساده به این دسته از کاربران باید این فروشگاه را همانند Google Play دستگاه های اندرویدی و یا Apple Store محصولات اپل معرفی کرد. همچنین بسیاری از کاربران از آن به عنوان بازار ویندوز ۱۰ یاد می کنند که نشات گرفته از اپلیکیشن بازار برای گوشی های اندرویدی است. تفاوت دوست داشتنی این استور این است که این فروشگاه به صورت رسمی و هیچ محدودیتی در اختیار تمامی کاربران قرار دارد و حتی برای استفاده از آن برای دانلود برنامه ها و بازی های رایگان نیازی به اکانت مایکروسافت نیست. شما سریعا بعد از نصب ویندوز می توانید وارد فروشگاه شوید و برنامه ها و بازی محبوب خود را به آسانی و به سرعت دانلود نمایید و یا آپدیت کنید.
مایکروسافت استور را در ویندوز ۱۰ با کلیک بروی سبد خرید بروی نوار کار (Taskbar) باز کنید و با مراجعه روزانه به آن از قابلیت های جدید برنامه ها و بازی های بی نظیر در آن بهره مند شوید.
امیدواریم با این مقاله گامی موثر برای آشنایی کاربران ایرانی با این قابلیت فوق العاده ویندوز ۱۰ برداشته باشیم و کاربران هر روز کارا تر از قبل از این سیستم عامل کامل و امن بهره مند شوند. با ویندوز سنتر همراه باشید.
واقعا…. من که همه زندگیم اپ های ویندوز ۱۰ با کلی بازی باحاله… عاشق بازی های گیم لفت هستم تو استور مثل آسفالت ۸ بدون استرس از تموم شدن باتری و یا داغ کردن گوشی!
واقعا نمی دونم چرا اینطوریه…. وافعا استور عالی شده…. کلی برنامه فوق العاده داره به علاوه بخش فیلمش عالیه می تونی تریلر همه فیلم هارو ببینی و اطلاعات کامل بازیگرای اون رو ببینی همچنین به همراه اطلاعات نظر سنجی ها در مورد فیلم و سبک و طول مدت اون…. باعث میشه قبل از دیدن فیلم بدونی می خوای وقتتو صرف چی کنی
درود – بله طی بررسی های ما از بازار ایران متوجه این موضوع شده ایم و این مقاله گامی کوچک برای اطلاع رسانی در این زمینه است امیدواریم با انتشار این خبر و نشر دوباره آن در شبکه های اجتماعی آگاهی عمومی در مورد این قابلیت بی نظیر و بسیار مشهود بیشتر شود. سپاس
این به کنار از مردم عادی انتظاری نمیره. ما توسعه دهنگان و برنامه نویسان هم گویا بی اطلاع هستند. میری یه برنامه بگیری گوگل زده ، اپل زده، لینوکس زده . ویندوزه هم زده اما برنامه ویندوزی بر اساس وین ۳۲ . پیغام میدم میگم آقا این دیگه داره منسوخ میشه آدرس لینک راهنمای ماکروسافت برای تبدیل هم میدم . آقا با این کار باعث میشی همه دستگاه های ویندوزی استفاده ببرن نه فقط دسکتاپ .
نمونه اش همین پیام رسانهای داخلی.
نمونه اش بانک ها.
از شما خواننده عزیز هم انتظار دارم . هر جا دیدید تو قسمت تماس با ما یا ایمیل و هرجای دیگه بهشون اطلاع رسانی کنید برای تبدیل نرم افزار و قرار دادن در فروشگاه .
سپاس
سلام و خسته نباشین به آقای مانی.ببخشین من ویندوز ۷نصب کردم و متاسفانه نمیتونم و نمیدونم که چگونه به فروشگاه دسترسی پیدا کنم .لطفاا راهنمایی کنین.
درود – استور و یا همان فروشگاه از قابلیت های ویندوز ۸ به بعد است که در نسخه ویندوز ۱۰ دسترسی به این فروشگاه برای ایرانیان نیز آزاد شده است و تعداد اپلیکیشن های آن نیز از ۷۵۰۰۰ برنامه در زمان ویندوز ۸ به بیش از ۸۰۰۰۰۰ هزار اپلیکیشن و بازی در ویندوز ۱۰ رسیده است. برای بهره مند شدن از قابلیت های Microsoft Store کافیست آخرین نسخه ویندوز ۱۰ یعنی Windows 10 April Update را بروی دستگاه خود نصب کنید. فایل دانلود این نسخه در ویندوز سنتر موجود است.
ممنون
سلام لطف کنید برای تلگرام را باندازم چکارکنم قبلا داشتم وقتی فیلتر شد حذف کردم لطف کنید یک راهنمایی کنید
درود – پرسش شما خیلی قابل درک نبوده است. دو نسخه تلگرام و یونیگرام برای دانلود ویندوز ۱۰ موبایل و کامپیوتر در استور وجود دارند و می توانید به سادگی آنها را دانلود نمایید. در زمینه رفع فیلترینگ بهتر است به سایت های ارایه دهنده این سرویس نظیر yourdigital.one مراجعه نمایید و یا از پروکسی های رایگان موجود استفاده کنید. (برای استفاده از پروکسی های رایگان کافی است یکبار از طریق یکی از دوستان خود اطلاعات آن را دریافت و بروی گوشی خود تنظیم نمایید و آنها را به صورت تقریبا روزانه از طریق کانال آنها بروزرسانی نمایید.) پیروز باشید.